Godišnji horoskop: Devica

Devica
Devica – od 23. avgusta do 22. septembra

Za Device ova godina će biti godina komunikacije. Dobre vesti će stizati sa svih strana. Zato iskoristite ovaj period da obnovite stara prijateljstva, pozovete rođake sa kojima se dugo niste čuli ili pošaljete poruku prijateljima u inostranstvu. Možda čak i – zašto da ne – napišete neko pismo, rukom pisano, kao nekada.

Jedna od vaših glavnih odlika jeste da svaki posao uradite perfektno – a zatim prepustite hvale drugima. Iako skromnost jeste vrlina, pokušajte da makar ponekad uživate u plodovima svog rada i prigrlite svoja postignuća.

Ako ste u dugoj vezi, vaš partner možda krije iznenađenje za vas. Dok ste se vi borili sa vetrenjačama, on/ona su rasli, razvijali se i pretvorili se u novu osobu koju sada jedva prepoznajete. Ovo ne mora biti loša vest – u međuvremenu ste se i vi menjali, pa sada iskoristite priliku da ponovo upoznate jedno drugo i obnovite stari žar.

Za Device koje nisu u vezi, očekujte misteriozan period u kom ćete biti izazvani da bolje upoznate sebe i sopstvene želje. Na vašem putu možete sresti osobu sa kojom će privlačnost biti trenutna, gotovo magnetna. Osećaćete se kao da se poznajete godinama.

Početak godine donosi finansijske uspehe i sada je vreme da možda malo i počastite sebe. Naravno, ne preterujte, ali možete malo da se opustite i kupite nešto za čim već duže vreme žudite.

Bronhostop
Kada imunitet popusti i počnete da kašljete – Bronhostop nudi rešenje i za suv i za produktivan kašalj

Naredna godina će biti pomalo stresna, pa ne zaboravite da odvojite vreme za sebe i opustite se. Stres napada i vaš imuni sistem, pa budite spremni ako vas u nezgodnom trenutku spopadne prehlada. Jedite što više povrća i svežeg voća, i povećajte unos tečnosti. Kada osetite pad imuniteta, možete pojačati i unos vitamina C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *