Godišnji horoskop: Rak

Rak
Rak – od 21. juna do 22. jula

Želeli vi to da priznate ili ne, vaša povezanost sa porodicom je vrlo snažna i stabilnost porodičnog doma je vrlo važna za vaš lični balans. 2017. godina će biti vreme promene i putovanja ka onome što vam je zaista važno. Možda je vreme da obnovite porušene mostove ili prigrlite nešto od čega već neko vreme bežite. Odgovori su samo u vama, a nova godina će vam pomoći da do njih dođete. Pratite svoju intuiciju.

U narednoj godini iskusićete brojne promene – možda i više dinamike nego što biste želeli. Nemojte se opirati, već prihvatite transformaciju i hrabro donosite odluke koje vas čekaju. Ovaj put pun uspona i padova odvešće vas do vašeg cilja kom već dugo stremite. Važno je da budete organizovani, stabilni i mirne glave kako vas dinamičan život i nagle promene ne bi potpuno pomeli.

Ako ste u vezi, ove promene mogu dovesti do raskida veze ili razvoda braka. Vaš cilj će biti da stvorite dom u kom se osećate srećno i opušteno, a vaš partner će možda imati drugačije prioritete na umu. Ipak, ako uspete da očuvate vezu u narednoj godini, iskusićete više ljubavi, bliskosti i nežnosti nego ikada pre. Postaćete bliži sa svojom porodicom i imaćete priliku da provedete mnogo zabavnih trenutaka zajedno. Iskoristite ovu godinu da pretvorite svoj dom u oazu zabave – pretočite svoje kulinarske sposobnosti u porodične ručkove i večere, organizujte igranje društvenih igara ili sportske dane.

Ako ste umetnički nastrojeni, druga polovina godine će vam pružiti priliku da ostvarite svoj talenat. To se može ogledati u prilici da prikažete svoju umetnost, ili možda odlučite da sami renovirate svoj dom ili baštu. Umetnost se može izraziti na brojne načine – pustite mašti na volju!

Deep Relief
Ako osetite bolove u zglobovima, donjem delu leđa, ramenom ili vratnom pojasu, Deep Relief gel nudi dvostruko dejstvo – trenutno umiruje bol i deluje satima.

Što ste zdravlja tiče, gotovo je sa odugovlačenjem – 2017. je godina kada ćete dovesti svoje zdravlje u red. Počnite da se zdravo hranite, ostavite loše navike i počnite da se bavite nekom fizičkom aktivnošću. Za početak, joga može biti pravo rešenje – poboljšaće vaše zdravlje i fleksibilnost, a istovremeno vam pružiti balans i smirenost koji će vam ove godine biti preko potrebni. Samo budite pažljivi da ne preopteretite zglobove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *