Godišnji horoskop: Ribe

Ribe
Ribe – od 20. februara do 20. marta

Narednih 12 meseci za vas će biti neverovatno uzbudljivi. 2017. je vreme putovanja, učenja, započinjanja novih projekata i novih prijateljstava. Oslobodite svoj avanturistički duh i isprobajte se u nekim novim izazovima. Možda ćete osetiti da vaša lična uverenja i stavovi klecaju pred novim saznanjima, ali nemojte se brinuti. Sasvim je u redu da se menjate i rastete, pa samim tim će se menjati i vaša ubeđenja i navike.

Pošto je pred vama period promena, možda ćete u jednom trenutku osetiti nesigurnost i nestabilnost. Zato je važno da imate makar jednog prijatelja koji će vam poslužiti kao kompas, kao oslonac u trenucima kada vas oluja podigne sa zemlje. S vremena na vreme, porazgovarajte sa tim prijateljem iskreno i otvoreno. Neka vas podsete ko ste i šta ste, ako ste u međuvremenu to možda zaboravili.

Sinomarin Cold & Flu
Kada osetite da nailazi prehlada, Sinomarin Cold & Flu će pružiti olakšanje – ovaj hipertonični rastvor morske vode ublažava natečenost sluznice i zapušen nos.

Ove godine ćete se toliko koncentrisati na posao i vašu karijeru, da će ljubav pasti u drugi plan. Zato unapred zakažite posebne trenutke sa voljenim osobama, kako ih ne biste zapostavili. Ne zaboravite, balans između poslovnog i privatnog života je vrlo važan.

Budite pažljivi da ne preterate se trošenjem – trud koji ulažete u svoj posao ogledaće se i na vašem računu, ali nemojte se rasipati inače ćete vrlo brzo biti na starom.

Zbog truda koji ulažete u svoj profesionalni razvoj, bićete premoreni, a umor i stres su dobitna kombinacija za oslabljen imuni sistem. U doba kada virusi haraju, pokušajte da spavate više, zdravo se hranite i možda barem prošetate do posla ako već ne možemo da vas nagovorimo da redovno vežbate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *