Godišnji horoskop: Škorpija

Skorpija
Škorpija – od 23. oktobra do 22. novembra

Ova godina je vreme prijateljstva, stvaranja saveza i učvršćivanja veza u vašem životu. Ljudi vas vide kao odlučnu i hrabru osobu, vrlo lojalnu, koja se uvek bori za one koji su vam bliski. Strast kojom živite život je očigledna – i privlači interesantne ljude u vaš život. Ova strast se ogleda kako u vašoj senzualnosti, tako i u nezaustavljivom naletu energije koji koristite da ostvarite svoje ciljeve i želje.

Ipak, ova moćna strast ima i pomalo mračnu stranu – ako vam neko stane na žulj, neće se dobro provesti. Vaša žaoka seže daleko i teško zaboravljate učinjenu nepravdu. Možda je lekcija za narednu godinu da zastanete i razmislite pre nego što učinite nešto zbog čega ćete se kasnije kajati.

Novac će vas hteti u prvoj polovini godine – ali nemojte se rasipati. Iskoristite ovu priliku da naučite kako da vodite svoje finansije i stvorite budžet u skladu sa svojim mogućnostima. Ove veštine će se itekako isplatiti kasnije tokom godine.

Tokom godine dobićete priliku da putujete na neku egzotičnu lokaciju – iako vam na prvi pogled to možda ne bude izgledalo vrlo primamljivo, biće to prilika koju ne vredi ispustiti. Promena okruženja otvoriće vam nove poglede na život, a stvoriće se prilika i da naučite nešto novo, možda čak i razmislite o promeni profesije.

Budite otvoreni za poruke i nova saznanja – ove godine naučićete nešto novo o sebi i o tome kako zaista želite da vaš život izgleda. Budite hrabri i smeli u ovim eksperimentima, kako u profesionalnom tako i u privatnom životu.

Kao i obično, i ove godine bićete stub oslonac svoje porodice i bliskih prijatelja. Vaš dar je sposobnost da saslušate bližnje kada im je to najpotrebnije, pružite im utehu i koristan savet.

Kada je vaš ljubavni život u pitanju, budite pažljivi – držite oči širom otvorene i ne dajte se zavarati. Pre nego što donesete veliku životnu odluku, preispitajte sve činjenice, kako ne biste prenaglili.

Deep Relief
Ako osetite bolove u zglobovima, donjem delu leđa, ramenom ili vratnom pojasu, Deep Relief gel nudi dvostruko dejstvo – trenutno umiruje bol i deluje satima.

Pripazite na liniju – ove godine ćete biti pod većim iskušenjem da grickate sve što vam dođe pod ruku. Držite se izbalansirane ishrane, a brzu hranu i slatkiše zamenite zdravom užinom. Ako već niste, učlanite se u teretanu ili se pridružite grupnim časovima zumbe ili drugih aerobnih programa. Dinamičan i zahtevan program vežbanja pravi je izbor za vas. Ako budete uporni, krajem godine ćete videti sjajne rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *