Godišnji horoskop: Strelac

Strelac
Strelac – od 23. novembra do 21. decembra

Znate onu izreku: „Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari“?

Ove godine, biće vam drago što ste izbegli neke stvari koje već duže vreme priželjkujete. Biće ovo period boljeg razumevanja vas samih, ali i okruženja u kom živite. S obzirom da volite da stalno budete u pokretu, ova godina preokreta i izazova učiniće da se osećate kao riba u vodi. Naučićete mnogo toga što će vam pomoći na daljem putu, pa budite otvoreni za nova iskustva (mada to vama verovatno nije ni potrebno naglasiti).

Iako vas vaša impulsivnost često dovodi u fantastične avanture, bilo bi dobro da s vremena na vreme pokušate da je sputate i usmerite na pravi put. Važno je da donosite odluke ne samo intuicijom, već i razumom, i tu vaša impulsivnost često ume da umeša prste i dovede do problema. Pre nego što donesete važnu odluku, zapitajte se – da li će posledice vaše odluke biti dobre za vas i u budućnosti?

enterosgel
Enterosgel je idealan saputnik tokom detoksikacije – ovaj gel fizičkim putem uklanja toksine i na taj način pomaže oranizmu da se ‘očisti’.

U ljubavi, očekujte neočekivano. Neka obećanja neće biti ispunjena, a neki ljudi nisu ono što se čini da jesu. Nemojte preterano razvijati nade i očekivanja, već pustite da se stvari razvijaju sopstvenim tokom. Iako vas početak godine može učiniti veoma romantičnim i željnim lude ljubavne avanture, budite pažljivi i nemojte davati svoje srce olako.

Ova godina može biti finansijski izazovna za vas, ali ne očajavajte, stvari će se brzo popraviti. Budite pažljivi sa novcem i ne dopustite da vas definiše – vaša lična vrednost nije određena količinom novca na vašem računu.

Kada je zdravlje u pitanju, nažalost prošlost će vas polako sustići. Ako ste protekle godine jeli puno brze hrane i slatkiša, začinjenih čašicom alkohola i cigaretom posle obroka, a večeri provodili na kauču umesto u teretani, sada možete osetiti posledice. Ipak nije kasno – najpre se rešite toksina iz organizma, a zatim preuredite svoju ishranu, otresite loše navike i počnite da vežbate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *