Godišnji horoskop: Vaga

Vaga
Vaga – od 23. septembra do 22. oktobra

Prethodna godina je za vas verovatno bila puna uzbuđenja – zato će ova biti nešto mirnija. Iskoristite period pred vama da se podsetite zašto je divno biti Vi. Posvetite malo vremena sopstvenom razvoju i istraživanju vaših najdubljih želja i snova. Za ovo će vam biti potrebno neko vreme i puno energije, pa razmislite o tome da provedete svoj godišnji odmor ili barem nekoliko slobodnih dana na nekom mirnom i povučenom mestu, gde možete da se osamite i razmišljate.

Ove godine ćete upoznati mnogo novih ljudi, od kojih će neki igrati vrlo važnu ulogu u vašem životu, i u profesionalnom i u ljubavnom životu. Neke veze će doživeti neočekivan zaokret – i dobro je što je tako. Veze rastu i razvijaju se uz nas, pa ne treba strepeti od normalnih i zdravih ciklusa kroz koje svi prolazimo s vremena na vreme.

enterosgel
Enterosgel je idealan saputnik tokom detoksikacije – ovaj gel fizičkim putem uklanja toksine i na taj način pomaže oranizmu da se ‘očisti’.

Da li ste adekvatno plaćeni za veštine koje posedujete? Ako oklevate da date odgovor na ovo pitanje, u novoj godini će se odgovor sam razjasniti. 2017. godina je idealno vreme da uvećate svoje prihode i svoju ušteđevinu – budite pažljivi da ne potrošite sve što dobijete. Pritom ne pričamo o lutriji – prihode ćete uvećati tako što ćete raditi na sebi i usavršiti svoje veštine i znanja. Zato samo napred, trud će se isplatiti!

Ove godine možete iskusiti alergije i preosetljivost na određene stvari iz vašeg okruženja. Pre nego što posegnete za ozbiljnijim lekovima, pokušajte sa detoksikacijom – rešite se toksina iz vašeg tela i pokušajte da obnovite svoje zdravlje na prirodan način. Zdrava, izbalansirana ishrana i puno aktivnosti na svežem vazduhu će puno pomoći.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *