Godišnji horoskop: Vodolija

Vodolija
Vodolija – od 20. januara do 19. februara

Za vas je godina pred nama idealan period za putovanja. To ne moraju biti putovanja u egzotične predele nakon nekoliko sati leta – dovoljno je da sednete u auto i odete nekuda na produženi vikend. Čak i mala promena okruženja može dovesti do velikih promena u načinu na koji vidite svet. Vaša originalnost i potreba za novim i drugačijim iskustvima na ovaj način će se još više razviti.

Iskoristite sam početak godine da zadate sebi ciljeve koje želite da ostvarite u narednih dvanaest meseci. Razmislite kako možete da iskoristite svoje veštine, znanja i talente, možda na neki novi način. Možda vam se otvore vrata ka novoj profesiji ili hobiju u kom ćete istinski uživati.

U proteklom periodu naučili ste kako da se zaštitite od onih koji vam ne žele dobro i kako da ostanete jaki kada vam se iskušenja nađu na putu. Te veštine će vam ove godine biti izuzetno korisne – razvićete se u izuzetno sposobnu i samostalnu ličnost kojoj malo ko može stati na put.

Tokom čitave godine imaćete snažnu potrebu za individualnošću i slobodom, pa vaš partner može imati problema da se privikne na to. Budite spremni na brojne razgovore kako biste umirili njegove/njene strahove. Ako ste trenutno slobodni, kada započnete novu vezu nemojte sakrivati ovu stranu sopstvene ličnosti. Ako vas vaš partner od samog početka upozna onakve kakvi ste, kasnije će sve biti lakše.

Ove godine isprobajte nove, kreativne načine da zaradite novac. Možda možete da prodate neke od stvari iz sopstvenog doma koje ne koristite, ili se bavite kreativnim hobijem i možete da izložite svoje kreacije na sajmu rukotvorina.

Bronhostop
Kada imunitet popusti i počnete da kašljete – Bronhostop nudi rešenje i za suv i za produktivan kašalj

Iako ste obično prepuni energije, ove godine ćete se možda osećati nešto umornije nego inače. Zato prilagodite svoje aktivnosti i nemojte se izlagati preteranom naporu jer može doći do povrede. Jedite više povrća, sirovog, barenog ili pečenog, kako biste povećali unos vitamina, i čuvajte se od prehlade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *