Godišnji horoskop: Bik

Bik
Bik – od 21. aprila do 20. maja

U novoj godini ćete dobiti priliku da se uključite u poduhvat poslovne prirode koji vam može doneti poprilične prihode – ipak, možda barem za početak, držite ovo u tajnosti. To ne znači da bi trebalo da propuštate prilike koje vam se ukazuju. Štaviše, unesite malo dinamike u svakodnevni život tako što ćete započeti novi hobi, krenuti na časove plesa ili se učlaniti u neki klub.

Dragi Bikovi, vaše dobre strane uključuju smirenost, stabilnost i bistru glavu na ramenima. Sa druge strane, ovo može značiti da ste ponekad tvrdoglavi. Izazovite sebe da, barem ponekad, sagledate i drugu stranu i objektivno razmislite da li ste u pravu.

U narednoj godini, fokus će biti na prijateljstvima – imaćete priliku da provežbate svoje veštine diplomatije i izgladite nesporazume sa bliskim prijateljima. Puno smeha i zabavnih avantura obeležiće ovu godinu. Ako ste u vezi, budite pažljivi, 2017. godina nosi rizik zavodljivih pogleda i iskušenja.

Ove godine, neka štednja bude vaš prioritet. Suočite se sa finansijskim nedaćama koje već duže vreme odlažete i pripazite na šta trošite novac. Vaš partner, poslovni ili privatni, može upasti u finansijske poteškoće, a na vama će biti da ih podržite dok ne stanu na sopstvene noge.

Deep relief
Ako osetite bolove u zglobovima, donjem delu leđa, ramenom ili vratnom pojasu, Deep Relief gel nudi dvostruko dejstvo – trenutno umiruje bol i deluje satima.

S obzirom da volite da ugađate sebi, sledeća vest će vas obradovati – 2017. godina je godina kada treba da volite svoje telo, od glave pa do pete! U prvoj polovini godine osetićete nalet energije koji vam savetujemo da iskoristite do maksimuma. Isprobajte nove fizičke izazove – HIIT, dizanje tegova, Cross Fit, plivanje, pripremite se za maraton… Šta god vam deluje izazovno, probajte, zašto da ne! Samo ne zaboravite da postepeno povećavate opterećenje kako ne biste osetili bol u zglobovima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *