Godišnji horoskop: Blizanci

Blizanci
Blizanci – od 21. maja do 20. juna

Dragi Blizanci, vi ste kao leptir – stalno letite od jednog šarenog cveta do drugog. Vaš kalendar je ispunjen kulturnim događanjima, sastancima, izlascima sa prijateljima… Ono što vam ponekad zafali u vašem dinamičnom životu jesu intelektualni izazovi. Možda biste ovu potrebu mogli da zadovoljite češćim odlascima u pozorište, muzeje ili umetničke galerije.

Maj predstavlja prekretnicu za vas – to je pravo vreme za započinjanje projekata, slanje novih poslovnih predloga ili čak započinjanje sopstvenog posla. Budite hrabri i odvažni u donošenju odluka. 2017. je vaša godina.

Na početku godine bićete okruženi ljubavlju i romantikom.  Ako ste trenutno slobodni, početak godine je apsolutno idealan da držite oči širom otvorene i ne ispustite pravu priliku iz ruku. Ako imate tajne simpatije koje nikada niste smeli da obelodanite, sada je vreme da ispravite tu grešku. Na kraju, kajaćemo se jedino zbog stvari koje nismo uradili – ne dozvolite da ovo bude jedna od njih.

enterosgel
Enterosgel je idealan saputnik tokom detoksikacije – ovaj gel fizičkim putem uklanja toksine i na taj način pomaže oranizmu da se ‘očisti’.

Na ličnom planu možete iskusiti određene izazove kada su privatne ili poslovne veze u pitanju. Budite spremni da razvijete svoje veštine kompromisa i pregovaranja – biće vam itekako potrebne. Budite strpljivi i smireni kako biste izbegli sukobe.

Na finansijskom polju, u narednoj godini ćete se uozbiljiti. Nešto vrlo značajno će se promeniti kada su vaše finansije u pitanju – možda ćete otplatiti dug ili ćete početi pažljivije da budžetirate svoja primanja. Bilo kako bilo, ova promena će imati pozitivne efekte po vašu budučnost.

Bilo bi dobro da u narednom periodu smanjite ili se potpuno rešite svojih loših navika. To može značiti da bi trebalo da prestanete da pušite, prestanete da pijete alkohol ili jedete manje brze hrane. Januar je idealno vreme za detoksikaciju i čišćenje ogranizma – pretvorite novogodišnje odluke barem jednom u stvarnost i rešite se loših navika zauvek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *