Od glave do pete

IntimBlog je uz vas rastao i porastao u novi blog posvećen zdravlju – reč je o projektu pod nazivom Od glave do pete. Na ovom sajtu ćete moći da dobijete raznovrsne informacije vezane za zdravlje, počev od pravilne prevencije, zdravlja kože i intimnog zdravlja, zatim kroz teme posvećene majkama i onima koje to žele da postanu, kao i ishrani i fizičkoj aktivnosti. Takođe, pronaći ćete i članke u kojima ste godinama uživali kroz IntimBlog.

Od glave do pete blog je tu da vam ponudi savete za sve što vas može interesovati – i to baš od glave do pete! Verujemo da ćemo nastaviti da se družimo i na novom blogu, gde ćemo, kao i do sada, redovno objavljivati tekstove koji vas interesuju i odgovaraju na pitanja koja vas možda muče.

Radujemo se nastavku druženja u novoj godini, u novom ruhu, ali sa starim navikama.

A ko smo zapravo mi?

Dizajn nam možda jeste nov, ali smo mi ovde već dosta dugo. Tokom godina imali smo brojne blogere i goste, koji su za nas pisale veoma dobre i stručne tekstove, a među njima su i:

i mnogi drugi… Imaš li i ti dobre ideje i talenat za pisanje? Kontaktiraj nas i možda postaneš jedan od naših blogera!

Ko stoji iza projekta?

Od glave do pete je projekat pokrenut od strane Oktal Pharma doo Beograd, sa ciljem podizanja svesti o zdravlju i prevenciji. Oktal Pharma uvozi i distribuira preko 180 različitih artikala, a uvek na prvo mesto stavlja krajnjeg korisnika i njegove potrebe. Pročitajte više o Oktal Pharmi.