2QR kompleks

cicak trakaOvo nije marketinški trik. Ko me zna, zna i da nisam sposobna da pišem o nečemu u šta ne verujem. Probala sam neke Multi-Gyn proizvode i bila zadovoljna njihovom efikasnošću. Dosta kasnije, kad sam već počela da pišem za ovaj blog, bila sam na jednom predavanju gde mi je razjašnjeno šta stoji iza ovih proizvoda, tj. u čemu je tajna njihovog delovanja. Pa, odaću vam je.

Ako ste koristili Multi-Gyn ili Multi-Mam proizvode, primetili ste na pakovanju da postoji žig 2QR. Svi ovi proizvodi sadrže patentirani 2QR kompleks koji je zaslužan za njihovu efikasnost i efektivnost.

Šta je tačno 2QR kompleks?

2QR je polisaharidni kompleks dobijen iz biljke Aloe vera. Pošto je potpuno prirodan, njegova boja se može razlikovati u zavisnosti od vremena kada je biljka brana, od sušnih i kišovitih perioda, broja sunčanih dana i slično. Ipak, njegove fizičke osobine (smeđa ili prozirna obojenost) ne utiču na njegovu efikasnost. Ovaj kompleks patentiran je od strane Bioclin-a u Holandiji kao bioaktivno sredstvo, koje je, kao osnova za mnoge preparate za primenu na sluzokoži, izuzetno efikasno u rešavanju poremećaja mikrobiološke flore.

Kako 2QR kompleks deluje?

Vrlo je jednostavno. Zamislite lopticu sa čičak trakom. Ako je bacite na metu sa onom čupavom površinom, ona će se zalepiti. Ali ako uzmete tu istu lopticu, pa je uvaljate u, npr, najfinije razvučena vlakna vate, i probate opet da pogodite metu, loptica će se odbiti. 2QR funkcioniše po istom principu. Dugačka polisaharidna vlakna se upetljaju u receptore na patogenim bakterijama koji su zaduženi za “hvatanje” za ćelije naše sluzokože. Na ovaj način, ona sprečavaju da se patogene bakterije vežu za sluzokožu. Možda u ovome leži objašnjenje, zašto je 2QR kompleks efikasan prema agresivnijim bakterijama, a ne utiče na bakterije fiziološke flore: agresivne patogene bakterije se vezuju za za naše ćelije i razaraju ih, izazivajući upalni proces, dok se nepatogene bakterije hrane otpadom od naših prirodno odumrlih ćelija, pa nije potrebno čvrsto vezivanje za njih.

Uostalom, ako vas ne mrzi, pogledajte video.

A ako mi ne verujete i dalje, kliknite niže da naručite uzorak Multi-Gyn ActiGela i da se sami uverite u njegovu efikasnost. Ja se jesam uverila. Stvarno. Da ponovim, ovo nije marketinški trik.

Pozdrav do sledećeg pisanja! Lana

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *