Ah, taj letnji nazeb…

sunčanje

Znamo da deluje čudno na prvi pogled, ali stručnjaci i doktori upozoravaju da opasnost od prehlada preti jednako leti kao i tokom zimskih dana!

Nagle promene vremena, sa kojima se susrećemo mnogo češće nego što bi trebalo u našem podneblju, izuzetno pogoduju letnjim prehladama.

Letnje prehlade su najčešće prolaznog karaktera i prepoznatljive su po curenju nosa, blago povišenoj temperaturi i kijavici.

Možda niste znali, ali i druge stvari uzrokuju letnje prehlade, poput stresa nataloženog tokom zimskog perioda, promena svakodnevnih navika ili nepotpun oporavak tokom hladnijih dana.

Što se tiče spoljašnjih činilaca, posebno je opasan – klima uređaj!

Iako nam pomaže da lakše prebrodimo vrele dane i uživamo u dašku hladnog vazduha, hladan i nedovoljno čist vazduh koji iz njih izbija je pun različitih mikroogranizama. Kada klima isušuje vazduh, to i te kako utiče na sluznicu i disajne puteve, što iscrpljuje respiratorni sistem i postaje plodno tle za kijanje i kašalj.

Preventiva „iz prve ruke“ protiv letnjeg nazeba je manje-više poznata, ali nije zgoreg ponoviti je: redovan san, što šarenija ponuda voća i povrća u tanjiru, redovna hidratacija!

Ali, ovom prilikom vam takođe predstavljamo još jednog fenomenalnog saveznika za vrele dane – Bronchostop sirup!

Ovaj biljni lek i koristi se pri ublažavanju iritacije grla i pomaže pri iskašljavanju kod kašlja povezanog sa prehladom.

Delovanjem tečnog ekstrakta timijanove zeleni i korena belog sleza ovaj sirup će uspešno otkloniti sve simptome prehlade Više o sirupu pročitajte OVDE.

Prepustite se isceliteljskoj moći naše prirode!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *