Donji veš po poslednjoj modi… Otkrijte tajne zavođenja…

Zavođenje je tajna.Korseti

Neke žene imaju prirodan dar, znaju lepo da se kreću, govore, oblače, i znaju kako treba da se oblače ispod odela.

Od njih možemo da ukrademo inspiraciju i podignemo u sebi seksi samopouzdanje dozvoljavajući sebi malo ženskog glamura.

Korseti, brushalteri i čarape su najzavodljiviji komadi garderobe koje jedna žena može imati.

1. Korset 

Divan, čipkom oivičeni korset sve će složiti na svoje mesto dajući vam željenu glatku siluetu. Korseti se mogu naći u širokom asortimanu: kožni, svileni, satenski, crne, bordo ili neke druge boje, sa ojačanjem na grudima… i mnogi, mnogi drugi.

I što je još važnije: korset je udoban za nošenje, a čini da izgledate atraktivno i elegantno.

2. Čarape

Čarape su definitivno simbol ženske seksi odeće! Od razdvojenih modnih čarapa do veoma modernih unihopki, one svakako privlače pažnju i pomažu da poboljšate izgled jednog od najsenzualnijih delova tela – vaših nogu.

Čak i ako vam se čini da vaše noge nisu baš najbolji deo vaše pojave, uz pravilan izbor čarapa, počećete da ih volite!

Ovaj komad odeće, doduše, ne mora da bude baš samo seksi. Zapravo, možete naći čarape koje mogu da sakriju ispupčenja i strije, a ima naravno i onih udobnih kao što su slatke sokne koje dobro dođu u zimskim mesecima.

Kombinezon3. Kombinezon

Kombinezon je lepršava kratka haljinica i nosi se kao donji veš. Lepo pada preko grudi. Liči na spavaćicu, ali je mnogo bolji.

Ovaj kombinezon dizajnirala je Flora Nikrooz.

Boja, dužina, nenapadni detalji… prosto je neodoljiv. Bez obzira da li želite da ostavite utisak strasti ili nevinosti kod vašeg muškarca, ovo svakako može biti pouzdana pomoć!

4. Vezeni brushalter

Vezeni brushalteri se kroje i šiju, umesto da se prave od pene, poliestera ili drugih materijala koji se presuju u željeni oblik. Ovi lepi brushalteri su i dekorativniji nego oni bez ivice, a omogućavaju vam da bolje izrazite sebe kroz modu, i to u mnogo raznih modela i dezena – minimalističkih, čipkanih, geometrijskih, cvetnih, i mnogih drugih. Imajte u vidu da ovi brushalteri nisu predviđeni da se nose ispod uskih majica, tankih bluza ili vrlo tankih džempera, zato što će se ocrtavati.

Donji veš po poslednjoj modiPored sve ove raznovrsnosti donjeg veša, vaš cilj treba da bude da uzmete nešto što će da istakne vaše najbolje strane.

Saveti: 

  • Tamnije boje daju vam tanji izgled.
  • Čipka, svila i saten su siguran izbor materijala. Izgledaju senzualno i pružaju prijatan osećaj na koži.

Bonus: Nabavite seksi potpetice

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *