Imamo rešenje za bolje olakšanje!

rešenje za olakšanje

Neredovno pražnjenje nije samo iritantno, već predstavlja znak narušenog zdravlja.

Jedan od prilično čestih zdravstvenih problema koji se javlja vezano za pražnjenje je konstipacija tj. promena pokretljivosti creva koja se manifestuje kroz neredovno i otežano pražnjenje creva.

Pri konstipaciji stolica je tvrda, a pražnjenje je otežano ili se obavlja manje od tri puta nedeljno i ovo može da uzrokuje brojne zdravstvene poremećaje. Zapravo, produženo stanje konstipacije čak može prozrokovati fizičke i mentalne iritacije, glavobolju i abdominalni bol, probleme sa kožom, hemoroide kao i mnoge druge probleme.

Pored konstipacije, problem koji se takođe često javlja je i opstipacija – odnosno izostanak spontanog pražnjenja creva.

Budući da se ova dva termina neretko mešaju, hajde da najpre uvidimo koje su razlike!

Pri konstipaciji pražnjenje se događa ređe nego obično (ali se dešava!), stolica je tvrda i neretki su grčevi u donjem delu stomaka. Kod opstipacije se pražnjenje uopšte ne dešava, stomak se nadima a sve to prate uporni grčevi i/ili gasovi.

Ovom prilikom želimo da vam predstavimo jedan od naših najefikasnijih lokalnih sredstava za rešenje problema ove vrste – Eva/qu! Ove supozitorije ne sadrže laksativne sastojke koji mogu dovesti do neželjenih sporednih dejstava. Ovo sredstvo sadrži isključivo prirodne, potpuno netoksične supstance koje funkcionišu na bazi fizioloških mehanizama.

Takođe su bezbedne za trudnice, dojilje i osobe koje pate od hemoroida.

Do sada nisu zabeležene kontraindikacije i ne remete ravnotežu elektrolita koji može dovesti do poremećaja rada mišićnih i nervnih ćelija, kao i ravnoteže tečnosti u telu.

Pakovanje sadrži šest supozitorija i o aplikaciji, kao i drugim detaljima možete pročitati OVDE.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *