Intimna nega tokom vrelih dana

suveoci

Nema osobe koja se nije obradovala ovako brzom prelazu ka toplim, čak i iznenađujuće tropskim danima! Šetnje gradom postaju više nego opuštajuće, a i mnoga letovanja su već uveliko isplanirana.

Da, vreli dani su pravo vreme za uživanje, ali hajde da se pozabavimo nekim stvarima zbog kojih ipak treba biti nešto oprezniji nego inače.

Ovom prilikom bismo popričali o intimnoj nezi.

Imajte u vidu da su tokom visokih temperatura žene znatno izloženije infekcijama intimne regije nego inače. Znojenje, neadekvatan materijal donjeg rublja, kupanje u bazenu… razloga za oprez je zaista mnogo!

Takođe se žene češće tuširaju baš zbog toga što se učestalije znoje, te se preporučuje kupanje sa šamponom adekvatne pH vrednosti, jer neki čak predlažu da se pred tuširanje šampon razblaži u vodi, kako ne bi došlo do isušivanja kože.

Dehidrirana koža koja je pritom i oznojena, je najplodnije tlo za porast broja loših mikroorganizama, od kojih je najmučnija kandida.

Tako da, samo povedite malo više računa i verujte nam na reč – ovo preuranjeno leto će biti uživanje za svaki deo vašeg tela!

U širokoj paleti naših proizvoda za intimnu negu kod žena mi vam ovom prilikom preporučujemo Multi Gyn! Uz ovu kompletnu liniju pronaći ćete različite proizvode za sprečavanje vaginalnih tegoba, ali i za borbu protiv vaginoza.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *