Kap-dve za odmorne oči!

blink intensive kapi za oci

Debatovali smo u više navrata i razmatrali šta su „za“ a šta „protiv“ nošenja sočiva.

Ovaj blog je posvećen onima kod kojih je „za“ prevagnulo!

Kada nosite kontaktna sočiva, higijena oka mora zaista da bude na najvišem mogućem nivou. Čišćenje, dezinfekcija, zamena kasete, pranje ruku pre dodira su samo neke od stvari kojih se korisnik mora svakodnevno pridržavati.

I pored toga, nosioci kontaktnih sočiva se susreću sa brojnim izazovima i mogućim problemima.

Među njima je naročito učestao problem suvog oka, kada oči ne uspevaju da se „navlaže“ (logično, samo ime kaže). Ovo može dovesti do iritacije, pa čak infekcije.

Ukoliko osećate „grebanje“ i stvara vam se crvenilo, vrlo je verovatno da bolujete od ovog problema. Svakako se preporučuje poseta oftamologu ukoliko su bolovi veliki i neprijatni!

Za stalne i dugogodišnje korisnike patentirana je specijalna formula blagih kapi koje umiruju i osvežavaju suvo i umorno oko.

U pitanju su Blink intensive kapi za oči!

Ove kapi pogodne su za sve tipove kontaktnih sočiva i, što je posebno pogodno, nije potrebno uklanjanje sočiva sa očiju da bi se koristile. Blink intensive kapi sadrže natrijum hijaluronat koji se pojavljuje normalno u očnoj vodici i povećava stabilnost suznog filma, a takođe podstiče oporavak povređene rožnjače.

O ovim kapima možete više pročitati OVDE, a mi smo vam, kao i uvek, na raspolaganju za sve druge informacije! 🙂

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *