Neka bol izgori

bol u leđima

Bol u leđima je zaista čest. I više nego čest!

Sedenje u kancelariji do sitnih sati, nepravilan položaj leđa dok gledamo nešto na televiziji i pokušavamo da ostavimo mozak na otavu bar sat-dva tokom dana, loše držanje tokom treninga… Da, više nego čest.

I ne samo što je čest i ume da bude i te kako nezgodan i iritantan, dugoročno može biti veoma nezgodan i štetan po celo vaše telo.

I zato ovom prilikom želimo da vam predstavimo nešto sasvim novo što se pojavilo na našem tržištu: Deep Heat flaster i Deep Heat roll-on!

Terapija toplotom (zaključićete iz imena) nije nova stvar; ona se preporučuje od strane najeminentnijih stručnjaka kada vam se mišići ukoče ili kad osećate bol. Terapeutska toplota analgetski deluje na bolnim mestima, povećava cirkulaciju na zahvaćenom delu, obezbeđujući pritom kiseonik i hranljive materije.

Ovi proizvodi mogu se koristiti i pre i posle treninga, a flaster se aktivira posle jednog minuta, kada ćete polako početi da osećate toplotu koja će smiriti bolni predeo i delovaće čak 8 sati.

Pišite nam, pitajte nas više o ovom proizvodu – tu smo i stojimo vam na raspolaganju i konačno recite jedno ekspresno „zbogom“ bolnim leđima! 🙂

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *