Pet stvari koje su Vam neophodne na putu!

pripremazaput

Nezavisno od ekonomskih prilika danas se, uopšteno govoreći, sve više putuje. Daleke destinacije postaju sve pristupačnije, let do najvećih evropskih metropola moguće je naći za svega par hiljada dinara, a dolazak globalnih korporacija u Srbiju neretko podrazumeva odlazak naših zaposlenih na obuku u zemlje odakle te kompanije i potiču. Sve u svemu, sve češće putujemo, a u ovom blogu smo rešili da se poigramo – hajde da nabrojimo prvih pet stvari koje moramo da uvek imati sa sobom kada otvorimo kofer i krenemo da se pakujemo!

1) Pasoš

Alfa i omega svakog puta. Bez njega ćemo teško preći granicu. Dobro, eto sa ličnom kartom makar možemo u Makedoniju ili Crnu Goru. 🙂

2) Mobilni telefon

Ima ljudi koji vole da se potpuno osame kada putuju i zaborave na svakodnevicu, a neki čak i ostave telefon svojim kućama i eventualno daju znak života putem telefonske govornice. Ali, budimo realni – ne možemo bez telefona. Gugl mape, korisni linkovi, ocene hotela ili restorana u mestu gde odsedamo, preporuke, hitne situacije – sve to možemo rešiti preko telefona.

3) Novac

U bilo kojoj formi – keš, kartica… Realno, ne možemo bez njega na put, sve i da uplatimo all inclusive aranžmane i ne napuštamo hotel – poželećemo makar magnetić sa slikom grada koji smo posetili. 🙂

4) Neseser

Ne mora da se spakuje baš ceo ormarić iz kupatila, ali četkica, dezodorans, krema za lice i vlažne maramice su zaista neophodni i poželjno je imati ih uvek uz sebe.

5) Bio-Kult Kapsule

Ako putujete, zaista je važno da ih imate sa sobom! Ne zaboravite da putovanje u drugu zemlju neretko znači dolazak u potpuno drugačije podneblje od našeg: drugačija ishrana, drugačiji začini, drugačija klima, drugačiji kvalitet vode… sve ovo može i te kako da utiče na naš organizam, a naročito na stomak. Preporučuje se da pijete Bio-Kult nedelju dana pre putovanja, a da ga tokom samog puta pijete nekoliko puta dnevno. Ove kapsule sadrže četrnaest sojeva korisnih bakterija koje održavaju digestivni sistem u ravnoteži, kao i imunitet. Uz ove kapsule nećete strahovati od dijareje i/ili mučnine čak i kada ste u egzotičnijim krajevima!

Više o Bio-Kult kapsulama pročitajte OVDE.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *