Poslednji voz za letnji detoks

bol u leđima

Naravno, šalimo se malo sa ovim naslovom.

Na odmore se uveliko ide i krajem avgusta i tokom čitavog septembra, ali druga polovina jula je i te kako „crveni alarm“ za detoksikaciju organizma. Mnoge i dalje hvata panika pri pomisli na ulazak u kupaće kostime i bilo koji drugi oblik letnje garderobe, a nezdrav ritam života koji, budimo realni, pogađa svakoga, nimalo ne doprinosi detoksikaciji. Štaviše!

Ali, pored nedovoljno atraktivnog izgleda u kupaćem, gomilanje toksina u organizmu može imati i dalekosežnije posledice. Tačnije, može uticati na endokrini, neurološki i imuni sistem takođe.

Kao prvi i osnovni korak ka detoksikaciji se uvek preporučuje – ishrana!

Obogatite vaš svakodnevni meni probioticima, vlaknima i većom zapreminom vode. Ovakva ishrana neće samo očistiti vaš organizam, već će u njega uneti i brojne hranljive materije.

Sveže voće, orašasti plodovi i kefir bi definitivno trebalo da se nađu na vašem tanjiru ovog leta! Svaki režim ima svoje „dos and donts“, pa se isto tako preporučuje uzdržavanje od alkohola (znamo koliko to ponekad teško pada!), da se smanji unos šećera i rafinisanih proizvoda, a trudite se da izbegavate i mnogo pržene hrane. Ali, takođe imajte u vidu da je za efikasnu i uspešnu detoksikaciju telu potrebna mala pomoć prijatelja. Iako organizam poseduje sopsteni mehanizam za prečišćavanje, ipak je izložen velikoj količini štetnih materija da bi se od njih odbranio sam.

Zato ćemo vam u ovom blogu predstaviti idealnog saveznika u detoks procesu – Enterosgel!

Inovativni crevni adsorbens koji u sistemu organa za varenje za sebe vezuje toksine, štetne materije, patogene i alergene i efikasno ih uklanja iz organizma. Siguran je za primenu i kod dece, trudnica i dojilja.

Ne samo što će vam pomoći dok se pripremate za letnju figuru, Enterosgel je toliko dobar da ga prosto morate poneti sa sobom na put! Ukoliko vas zadesi nagla putna dijareja (naročito se dešava kada zađemo malo dalje od Evrope, u podneblja sa drugačijom klimom i ishranom), Enterosgel će vam biti brza pomoć!

Ovaj proizvod ne sadrži šećer, zaslađivače, laktozu, gluten, masti, boje, arome i konzervanse, a više o ovom gelu čitajte OVDE.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *