Prolećno čišćenje

sociva

Veliki broj štetnih materija koji opterećuju naš organizam najčešće unesemo hranom ili pićem, ali toksine apsorbujemo i kroz kožu i pluća, a sve to uzrokuje probleme u crevima.

Antibioticima je tretirana i hrana koju konzumiramo. Ako svemu tome pridodamo konzervanse, aditive, teške metale, hormone, prejedanje i neprimerene kombinacije namirnica u pojedinim obrocima, jasno je kakvom su udaru izloženi naša creva i organizam u celini, zbog čega je detoksikacija od velike važnosti u očuvanju celokupnog zdravlja!

U ovom blogu smo rešili da odemo korak dalje i predstavimo vam crevni absorbens koji ne samo što pomaže borbu protiv akutnog proliva, već i uklanja štetne materije, alergene i patogene iz organizma.

Zato vam ovom prilikom predstavljamo Entersogel!

Ovo medicinsko sredstvo uklanja toksine u sistemu organa za varenje i pročišćava creva.

Imajte u vidu da nagomilavanje toksina unutar digestivnog trakta može izazvati brojne probleme trovanje i alergijske reakcije, a putem krvotoka se mogu zadržati u jetri i dovesti do mučnine, pa i hroničnog umora i anemije.

Zato je detoksikacija značajan stepenik na putu ka zdravom životu koji ćete napraviti!

Ne samo što ćete se za retkom stolicom izboriti u najkraćem mogućem roku, već ćete se osetiti svežije i lepše. Zato uvek imajte kesicu-dve Enterosgela u tašni i budite mirni, bilo da ste u kancelariji ili se ukrcavate u avion ka nekoj egzotičnoj destinaciji. 🙂

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *