Rastvor za sočiva nove generacije!

sociva

Kontaktna sočiva su sve češće sredstvo za korekciju različitih poremećaja kvaliteta vida.

U nekom od prethodnih blogova smo pisali o prednostima i manama u odnosu na naočari, a sada bismo pažnju posvetili brizi o sočivima, zaista važnom aspektu svakodnevnog ponašanja korisnika kontaktnih sočiva.

Najpre, neizostavni deo ove brige je tečnost za kontaktna sočiva. Tečnošću, odnosno rastvorom, odstranjujete sve naslage i nečistoće nastale bilo svakodnevnim pokretom, bilo šminkom ili drugom vrstom dodira. Takođe, rastvorom delujete i na sve mikroorganizme koji se mogu naći na površini sočiva, preneti se na Vaše oko i dovesti do teških očnih bolesti.

Zapamtite, higijena sočiva je veoma važna i pravilnom upotrebom ćete izbeći mnoge moguće komplikacije.

Sada se postavlja pitanje – kako odabrati najbolji rastvor? Sočiva se razvijaju, novi materijali se koriste za proizvodnju, te je samim tim neophodno stalno držati korak sa aktuelnim trendovima i upotrebljavati tečnost koja odgovara Vašim kontaktnim sočiva.

Tako je pre nekoliko godina više od šest stotina stručnjaka za očne bolesti ponudilo napredno sredstvo za negu i dezinfekciju sočiva koje odgovara svim postojećim izazovima!

U pitanju je Complete Revitalens rastvor za sočiva koji možete nabaviti i u Srbiji, a opširnije o ovom rastvoru vam preporučujemo da pročitate OVDE.

Korišćenjem ovog rastvora obezbeđujete odlično čišćenje i izuzetno efikasnu dezinfekciju, kao i napredno uklanjanje štetnih naslaga i lipida sa Vaših sočiva.

Ovaj rastvor sa naprednim mehanizmom delovanja zahvaljujući inovativnoj formuli efikasno uništava i najotpornije oblike akantamebe i kliničke izolate otporne na određene rastvore starog tipa.

Velika dezinfekciona moć ovog rastvora i efikasnost prema različitim mikroorganizmima je kompatibilna sa silikon hidrogel sočivima, ali i sa drugim materijalima od koji su izrađene druge vrste mekih kontaktnih sočiva. Osim toga, ovaj rastvor nove generacije dizajniran je da smanji osetljivost oka, bojenje rožnjače i ostale nuspojave, osiguravajući odličnu udobnost pri stavljanju i celodnevnom nošenju kontaktnih sočiva ! 🙂

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *