Reč-dve o Otikon spreju…

Imate bolove u uhu koji vas ometaju u normalnom funckionisanju?

Ako osećate bol u uhu i nagluvost, vrlo je moguće da imate zapaljenje u srednjem ili spoljašnjem uhu. To može otežati narmalan život, ali i dovesti do trajnog oštećenja sluha. Važno je da što pre smanjite bol i izečite infekciju. OTIKON sprej će Vam pomoći u tome. Potpuno prirodan proizvod baziran na sastojcima maslinovog ulja, kantariona, nevena i drugog lekovitog bilja, blagotvorno će delovati na vaše uho i jako brzo ukloniti bol koji imate. Korišćenjem OTIKONA smanjićete upalu, poboljšati sluh i sprečiti teža oštećenja koja se mogu javiti usled ne lečenja.

VAŽNO VAM  JE  DA JE PROIZVOD PRIRODAN I BEZBEDAN?

OTIKON sprej je baziran na lekovitim sastojcima različitog bilja, potpuno je bezbedan za upotrebu i jako delotvoran. Ne sadrži antibiotike, steroide, niti analgetike te ga sa sigurnošću smeju koristi svi stariji od 5 godina. Mnogobrojna istraživanja pokazala su da OTIKON sprej jednako brzo ili brže dovodi do otklanjanja svih simtoma kao i konvencionalna terapija koja može imati mnogo neželjenih dejstava.

NE ZNATE KAKO DA KORISTITE?

OTIKON sprej je dizajniran da maksimalno olakša korišćenje, a da je pritom sam preparat u spreju zaštićen od spoljnih uticaja. 1-2 kratka spreja prsnite u bolno uho i nakon toga stavite lopticu vate da sadržaj ne bi izašao, postupak ponovite 3 puta dnevno. Posle nekoliko korišćenja osetićete značajno olakšanje. Koristite 5-7 dana i bolest će nestati.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *