S prolećem dolazi radost, ali i…

Znate već dobro na šta mislimo. Alergije.

Puni džepovi maramica, crveni nosići i natekla lica i okice. Koliko god se radovali dvocifrenim temperaturama i sunčanim danima, alergije su te koje sprečavaju potpuni užitak!

Broj ljudi koji su alergični na polen se povećava, te tako neki podaci govore da Ovaj 100% prirodni sprej ublažiće nazalne simptome povezane kako sa hroničnim, tako i sezonskim alergijama. dočekuje proleće pod lekovima. Povećava se broj onih koji s prolećem dobijaju po prvi put simptome alergijske kijavice – i ne postoji pravila kada je u pitanju starosna dob. Uzmimo za primer eksterne faktore poput grinja, prašine, buđi, epitela životinja… alergije se mogu javiti i u dečjem dobu i u poznoj sedmoj deceniji.

Naučili smo u školi šta su vesnici proleća, a šta su vesnici alergija – odnosno, kada bi trebalo da se zabrinete da je i na vas „došao red“?

Svrab u predelu nosa, često zapušenje, umor, poremećaj čula mirisa, otežano disanje, kašalj… alergolozi kažu da alergija kreće kada se počne sa učestalim kijanjem „u serijama“.

Na početku smo pominjali polen – trebalo bi da znate da je njegovo prisustvo najčešće u jutarnjim prolećnim časovima, dok se sa smanjenjem temperature i prisustvo smanjuje, tokom dana.

Kako bismo se borili protiv alergija, najčešće se preporučuju antihistaminici, nazalni kortikosteroidi, ali se neretko savetuje i imunoterapija.

Ovom prilikom ćemo vam predstaviti savršeno oružje protiv prolećnih napasti iz naše palete – Sinomarin Allergy Relief!

Ovaj 100% prirodni sprej ublažiće nazalne simptome povezane kako sa hroničnim, tako i sezonskim alergijama.

Hipertona morska voda blagotvorno deluje na sluznicu nosa, kao i ekstrakti morskih algi koji se nalaze u njegovom sastavu.

I to nije u pitanju bilo kakva morska voda! Već ona koja stiže sa bretanjske obale, iz zaliva Kankal. Ovo područje poznato je po otvorenom moru i jakim plimama koje dovode morsku vodu do izuzetnog kvaliteta i obogaćuju je mineralima i blagotvornim elementima.

Uz mešavinu ekstrakata morskih algi i fikocijanina, Sinomarin uspešno pobeđuje infekciju na nosnoj sluznici i ogračničava upalu.

Može se koristiti samostalno i kao alternativa postojećim lekovima za lečenje alergije – a za dodatna pojašnjenja smo naravno tu, na raspolaganju! 🙂

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *