Šta je neophodno za kućnu apoteku?

Kao klinci smo se međusobno preslišavali oko par stvari koje bismo poneli na pusto ostrvo. U situaciji u kojoj smo, pa… u nekim trenucima kad provirimo kroz prozor i deluje kao pusto ostrvo. Ali, tako treba da bude, makar dok se transmisija virusa ne smanji.

I zato treba da izlazimo što manje napolje, a da istovremeno punom parom radimo na očuvanju našeg zdravlja, a najpre imunog sistema, kako bi naše celo telo bilo spremno da se odbrani od zaraza.

Zato ćemo vam u ovom blogu predstaviti naš izbor za kućnu apoteku!

  • Sinomarin – U vremenu infekcije je važno da vodite računa o sluznici nosa i usne duplje! Sinomarin je idealan saveznik jer efikasno čisti nazalne puteve I rešava zapušenost.
  • Vitamil D3 – Posebna preporuka za mališane, usled samoizolacije kada smo znatno manje izloženi sunčevim zracima! Vitamil D3 je važan za dobro opšte zdravlje, kao i jake i zdrave kosti i odličan je izvor vitamina D3.
  • Bio-Kult Advanced – Probiotici su važni saveznici u jačanju imuniteta, a Bio Kult Advanced kao i ostatak proizvoda ovog brenda naša su topla preporuka zbog inovativne formule i visokog kvaliteta! Kapsule sadrže 14 sojeva probiotskih kultura, korisnih bakterija, koje održavaju ravnotežu i prirodni imunitet digestivnog sistema.
  • Blink Contacts – Savršen saveznik za umorne oči, koje su naročito opterećene učestalijim gledanjem u ekran tokom rada od kuće. Osvežite svoj pogled i odmorite umorne oči!
  • Deep heat roll-on sadrži ulje ruzmarina i ublažava ukočenost u mišićima! Odlično je rešenje ukoliko vas zabole mišići od učestalog sedenja, al i ako ste odlučili da vežbate u samoizolaciji (što vam najtoplije preporučujemo!)
  • Eva Q – Čepići koji će vam momentalno rešiti problem opstipacije, odnosno zastoja stolice.
  • Bio-Kult Migrea – napredna multi-delotvorna formulacija koja je formulisana sa magnezijumomi vitaminom B6, oba doprinose normalnom funkcionisanju nervnog sistema i smanjenju umora. Nemojte da smetnete sa uma i mentalno zdravlje u periodu pandemije!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *