Šta je to 2QR kompleks?

stres

Ovako napisana reč deluje na prvu loptu kao neko dosadno hemijsko jedinjenje iz školskih udžbenika o kome nema mnogo štošta da se kaže, ali verujte nam na reč – ovaj kompleks je doneo pravu revoluciju u borbi protiv loših mikroba!

Uostalom, ne morate da nam verujete na reč – samo završite desetak redova ovog bloga. 🙂

Ovaj patentirani bio-aktivni kompleks je inovativni, anti-adhezivni sastojak u lečenju i prevenciji od tegoba koje izazivaju mikrobi, a koje pogađaju kožu i sluzokožu. Svi proizvodi koji su bazirani na ovom kompleksu pokazali su se kao efikasni saveznici protiv mikrobnih disbalansa i olakšavaju probleme poput svraba, iritacije, otoka, crvenila, ali i suve i ispucale kože.

On neutrališe štetne mikrobe blokirajući njihov kontakt sa ljudskim tkivom, dok istovremeno koriguje i obnavlja fiziološki mikrobiom(zajednica mikroba koji naseljavaju telo).

Inače, ovaj kompleks je rezultat dugogodišnjeg rada i istraživanja koje je sprovodio Vrije Univerzitet u Amsterdamu. Anti-adhezivna komponenta ovog kompleksa blokira početno vezivanje mikroba za tkivo i ima za cilj da spreči infekciju. Još jedna prednost ovog kompleksa je što se ne utiče na održivost mikroba, čime se smanjuje rizik od mikrobiološke otpornosti. Na ovaj način 2QR kompleks predstavlja interesantnu i inovativnu alternativu antioboticima kojima se tretiraju zdravstveni problemi vezani za mikrobiološke poremećaje.

2QR kompleks je jedan od glavnih sastojaka Multi – Gyn palete proizvoda za vaše vaginalno zdravlje! Ovaj kompleks je ekstrahovan iz parenhima lista Aloe Barbadensis, pa je ujedno i prirodni proizvod.

Multi – Gyn proizvodi rade na rebalansu fiziološke vaginalne flore, nemaju uticaja na ostatak Vašeg tela i nemaju poznatih neželjenih efekata. Saznajte više o tome kako Multi – Gyn proizvodi deluju i kakav uticaj imaju na Vaše telo!

Više čitajte OVDE

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *