Šut-karta za toksine iz organizma!

enteros-gel

Svi smo se barem jedanput namučili sa alergijama, mučninama i gastrointestinalnim poremećajima. Postoji više načina da se sa ovim problemima izborite, ali mi bismo vam ovom prilikom predstavili gel koga često preporučujemo i trudimo se da na sav glas pričamo o njemu – baš zato što daje odlične rezultate!

Kako uopšte funkcioniše crevni enterosorbent? Možemo ga uporediti sa „pametnim sunđerom“ koji kupi molekule štetnih supstanci unutar tela. Ovaj gel se ne resorbuje u organizmu već putuje kroz njega kroz crevni trakt, usput „usisavajući“ toksine i štetne bakterije na tom putu i, nakon otprilike osam sati, se izlučuje kroz stolicu.

Iako se ovaj gel preporučuje pri poremećajima, mnogi lekari se slažu da je preporučljiv i kada nemamo konkretnih problema! Jer štetne materije i toksine unosimo prilično često, kroz hranu i piće, udišemo ih čim izađemo na ulicu, naročito ako živimo u prezagađenom gradu… Tako se korišćenje Enterosgela preporučuje na svakih šest meseci – kada bi trebalo da organizam „nagradimo“ detoksom.

Inače, Enterosgel je našao primenu i kod borbe sa različitim oblicima dermatitisa! Koža je neretko odraz crevne flore. Tako se svrab, infekcije i bradavice po telu pojavljuju na koži i kao rezultat alergije od hrane koja najpre pogađa digestivni trakt. Takođe, bubuljice i ekcemi mogu biti nuspojava poremećenog metabolizma. I pri lečenju ovih pojava se preporučuje ovaj gel – izneće otrovne supstance iz organizma i dozvoliti vašoj koži da „prodiše“.

Takođe se može primenjivati i lokalno i oralno!

Pišite nam ukoliko vas zanimaju dalji detalji o ovom korisnom enterosorbentu. I podsećamo vas da ga možete pronaći u svim bolje snabdevenim apotekama!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *