Udahnite sa olakšanjem ovog proleća!

disi duboko

Ovo kišovito vreme i blagi sneg pred sam dolazak proleća ume da oneraspoloži, ali budimo bez brige, proleće je odmah iza ćoška, a s njim nam dolazi lepo vreme, dobro raspoloženje i, naravno, duži dani!

Ali, nisu svi vesnici proleća tako radosni. Mnogi tada počinju da pate od tipičnih sezonskih alergija, a začepljen nos i nadute oči umeju i te kako da zadaju glavobolje. A kako nevolja ne dolazi nikad sama, često brisanje nosa može dovesti do iritacije sluzokože, začepljenja nosnih šupljina i mnogih drugih komplikacija…

U ovom blogu ćemo vam preporučiti jedno potpuno revolucionarno sredstvo koje je postalo hit u preko četrdeset zemalja sveta – Sinomarin sprej!

U čemu leži uspeh ove formule? Najpre, „jet“ sprej sa mlazom snažnog pritiska dovodi do intenzivne irigacije (vlaženja) dok istovremeno eliminiše viskoznu sluz hipertonični rastvor morske vode smanjuje oticanje sluzokože putem prirodnoh mehanizma osmoze.

Ovaj sprej takođe sadrži minerale i soli sa najčistijih obala Bretanje, koji su provereni i kontrolisani od strane Francuske uprave za vodu.

Sinomarin će vam takođe pomoći u borbi protiv nazalne kongestije – tačnije blokade nosnih prolaza tako što izvlači vodu, razređuje sluzni i uspostavlja pokretljivost resica u nosu, pritom vlažeći sluznicu i čisteći nosne šupljine.

Ukoliko želite da još detaljnije upoznate ovaj brend, bacite pogled na naš sajt radi više detalja!

Brojimo sitno do proleća – „naoružajte“ se ovim blagotvornim sprejem i budite spremni da u potpunosti osetite dašak ranog proleća u vašim nozdrvama! 🙂

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *