Vaš saveznik u borbi protiv kandide

borba protiv kandide

Nek kandida ne bude Vaš problem!

Mnoge žene su se susrele i borile sa jednom od najupornijih parazitskih gljivica.

Kandida hvata korenje na sluzokoži digestivnih organa, dopuštajući prodiranje u krvotok različitih toksina. Time se ova gljiva nastanjuje po celom telu, a imunitet slabi i dolazi do brojnih komplikacija. Iako su medicina i farmacija dovoljno uznapredovale da se kandida može uspešno izbaciti iz tela, ishrana je veoma dobar, a neretko i neophodan saveznik!

Pre svega, bitno je da znamo da supstance iz hrane koju unosimo mogu da kontrolišu razmnožavanje ili u potpunosti ubiju ovu gljivicu, dok je šećer hrani.

Zato je alfa i omega anti-kandida ishrane – što manji unos šećera! Čak se ne preporučuju ni med ni voće. Takođe se izbegava i skrob, koji je čista glukoza. Zato se izbegava i brašno, kao i bilo kakva žitarica od brašna. Ali, iako se promena ishrane smatra važnom stavkom u borbi protiv ove uporne gljivice, ona po sebi nije dovoljna i najefikasnija.

Zato vam ovom prilikom predstavljamo Bio kult Candea®, probiotik sa sedam sojeva probiotskih kultura!

Bio kult Candea® kapsule imaju trostruko delovanje jer sadrže korisne bakterije, kao i ekstrakte belog luka i semena grejpfruta. Podržava prirodnu imunološku zaštitu digestivnog sistema protiv prekomernog rasta kandide do koga može doći usled promena životnog stila, bolesti, stresa, ili uzimanja lekova.

Izborite se protiv kandide uz Bio kult i pogledajte više o ovim kapsulama OVDE!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *