A koliki penis vi volite?

velicina nije bitnaSvaki put kada u novinama pročitam nešto ovog tipa, malo se zgrozim. S druge strane, nemam nikakav problem da o tome sama pišem. Ipak je ovo IntimBlog, mesto za razbijanje tabua, zabranjene priče i mesto gde jedne drugima možemo da pomognemo. Setite se: ako nemate koga da pitate, pitajte nas.

Dakle, danas pričamo o veličini.

Svi znaju da je veličina veoma bitna. Istina je, zapravo, da je ona najbitnija muškarcima. Sećate li se našeg bloga “Koliko je duboka vagina“? Sećate li se tajne koju smo vam tamo odali?

Dubina vagine je svega oko 8 cm!

Osim toga, klitoralno tkivo okružuje vaginu i njegov vrh se nalazi prilično nisko, pri njenom samom ulazu.

Pretpostavljam da je svaka od nas jednom u životu slušala ili čitala uputstvo kako da stavi tampon.Prisetite se… Poenta je da ako ga postavite na pravo mesto (tačnije, ako ga gurnete dovoljno duboko), više ga ne osećate. Pa zašto bi onda duži penis bio bolji od kraćeg?

Upravo iz ovih razloga, procenjuje se da je idealna dužina muškog polnog organa 8-10cm.

Sad ćete se sigurno zapitati: kako je moguće da veći muški polni organ stane u tako kratku vaginu? Anatomija se pobrinula za to. Vagina je zapravo, najsličnija crevu sa rastegljivom sluzokožom. Ovo tkivo postane elastičnije kad se žena uzbudi. Osim toga, grlić materice se, u slučaju potrebe, povuče naviše kako bi napravio još mesta. Ako žena nije dovoljno uzbuđena, penis može udariti u grlić materice, pa usled toga odnos može biti bolan.

Takođe, zbog položaja klitorisa, ženskoj anatomiji mnogo više prija muški polni organ šireg obima od onog koji je izrazito dugačak. Pokušajte čak da pitate partnera da ne penetrira duboko, već da se zadrži na ulazu. Osetićete da je stimulacija nerava tada mnogo jača.

Pitanje je, zaista, zašto muškarci veruju da je bolje imati veći polni organ.

U svakom slučaju, zapamtite: odnos ne sme da bude bolan. Ukoliko, bez obzira na uzbuđenost i dobru lubrikaciju, osećate bol, posavetujte se sa svojim ginekologom.

Pozdrav, Lana

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *