Šta imaju zajedničko zalivi u Francuskoj i zapušen nos?

Zamak na moru

Morska voda nije statična. Plime i okenaske struje pokreću velike količine vode koje putuju svetom. Rezultat toga je da količina minerala i elemenata u tragovima nije konstantna i zavisi od brojnih faktora kao što su geografski položaj, vulkanska aktivnost, zagađenje itd.

Dva puta dnevno, svakih 6 sati, more u zalivu Kankal, istočno od San Malo-a na samoj obali Bretanje u Francuskoj, se transformiše veličanstvenom silom; plaža i stene se pokrivaju i otkrivaju visokim talasima. Plima se dešava svakog dana ali je Smaragdna obala u tom pogledu nešto posebno. Zapravo, plime na Smaragdnoj obali se smatraju jedinstvenom pojavom!

Zaliv Kankal, zajedno sa San Malo-om može da se pohvali da ima jednu od najvećih visokih plima u Evropi zahvaljujući svom geografskom položaju. Kada je Atlantski okean uhvaćen u usko grlo Lamanša, morski talasi koji prolaze kroz Lamanš su veoma brzi i veoma snažni.


Da li ste znali?

Opseg plime u zalivu Kankal i San-Malo je viši od 12 metara!


Ove fenomenalne plime formiraju morsku vodu garantovanog kvaliteta, koji je pomno praćen od strane francuskih vlasti i zadovoljava standarde francuskog ministarstva zdravlja. Sadržaj ove vode se konstantno obnavlja i omogućava neosporivu čistoću.


Da li ste znali?

Morska voda sa obala Bretanje je poznata po svom kvalitetu i omogućava uzgoj morskih kultura kao što su ostrige i školjke.


sinomarin-babiesKada je bebi zapušen nos, jedini proizvod koji se može koristiti za otpušavanje nosića od prvog dana života jeste prečišćena morska voda. Naravno, ključno je da voda bude visoko prečišćena i pouzdanog sastava. 

Sinomarin® Babies je 100% prirodni, klinički proveren preparat za otpušavanje nosa kod beba. To je hipertonični rastvor morske vode (2.3% NaCl) bogat korisnim sastojcima iz mora (mineralne soli i elementi u tragovima).

Sinomarin® Babies je savršen za malu decu i novorođenčad jer pomaže čišćenje nosnih šupljina, eliminisanjem nakupljenih sluzi i nečistoća sadržanih u sluzi, i tako sprečava infekcije nosa i sekundarne infekcije uha, grla i nosa i komplikacije npr. otitis.

Sinomarin® Babies pomaže dekongestiju zapušenih nosnih šupljina putem prirodnog mehanizma osmoze, prirodno obnavljajući disanje na nos i ublažava simptome povezane sa kongestijom nosa.

Više informacija o Sinomarin® Babies i drugim proizvodima iz iste linije pronaći ćete ovde.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *