Top saveti! Kako da organizujete seksi vikend?

Romantičan i seksi vikendZdravo Lepotice,

Imam nekoliko trik saveta za vas – ukoliko planirate romantičan seksi vikend sa čovekom svojih snova, ili bar sa onim sa kojim ste trenutno!! Verujte, ne mora da košta čitavo bogatstvo!

Evo nekoliko saveta iz uzavrelog gradskog života:

  • Nemojte kupovati neki paket aranžman ako se niste prethodno poigrali sa „dinamičkim pakovanjem“ (izraz turističkih agencija za rezervisanje letova i smeštaja odvojeno).
  • Rezervišite let znatno unapred (najmanje šest nedelja unapred), a smeštaj što kasnije. Postoje sajtovi koji pomažu da se pronađu najbolje cene za let „u poslednji minut“. Pogledajte www.skyscanner.net.
  • Za razliku od letova, cena hotelske sobe dramatično pada u poslednjim trenucima kada se oslobode kreveti negde (ipak pripazite da vam plan ne propadne zbog nekog velikog događaja ili praznika na odredištu).
  • Dajte se u lov na jeftine, a luksuzne ponude na www.hotelcomparison.com. Hoteli sve više štede na proviziji tako što svoje najbolje ponude stavljaju na sopstveni web sajt. Zato, proverite to pre nego što rezervišete.
  • Ako ste voljni da isprobate svoju sreću, pogledajte na lastminute.com Top Secret Hotels (Tajni hoteli) u gradovima kao što su London, Dablin i Rim. Ova super mesta sa 4 i 5 zvezdica spuštaju cene svojih soba i za 25 procenata, ali kriju svoj prestiž, odajući samo lokaciju i neophodne informacije, bez odavanja imena.
  • Još jedan savet. Može da bude jeftinije leteti u odlasku jednom kompanijom, a vratiti se drugom. Na lastminute.com imate mogućnost da ovo pronađete.
  • Romantične destinacijeI naravno, najvažnija stvar je da ne zaboravite super seksi donji veš koji će vam pomoći da maksimalno uživate u onom što luksuzni smeštaj može da ponudi – jer nemate nameru da napuštate sobu!!

Srećan put i dobar provod!!

P.S. Kada ste na putu, to povećava rizik da dobijete probleme u intimnom predelu. Ako želite da saznate više o intimnoj higijeni, pogledajte našu (besplatnu) elektronsku knjigu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *