Vulva original – kako miriše poželjna žena

Vulva originalNedavno sam gledala neki od nemačkih kanala na TV-u, gotovo mehanički, dok se nije pojavila reklama sa prelepom devojkom za parfem pod nazivom Vulva original. Neobično ime ovog mirisa naterao me je da zaplovim internetom, a rezultat istraživanja je zaključak da ovo nije parfem – pravi parfem, već vaginalni miris poželjne žene!

Wow!

Zanimljivo …

Da li, možda, neka od vas zna miris svoje vagine? Procedura otkrivanja je pomalo teška i navodi na smeh (osim ako niste akrobata ili “žena od gume“).

Tražeći informacije o Vulvi original shvatila sam da su ljudi koji su napravili ovaj „parfem“ testirali veliki broj žena tj. njihovih vaginalnih aroma i tek nakon toga kreirali neobičnu tečnost kako bi sačuvali dragoceni vaginalni miris. Pakovanje je ekskluzivno, malo (ali kako nije za celo telo veće pakovanje nije ni potrebno).

Naravno pitanja koje se nameću su: Šta se dešava kada žena koristi ovaj miris sa namerom da zavede muškarca? Da li zaista pomaže? Da li pomaže svim korisnicama i da li deluje na sve „žrtve“? Ili je ipak bolje koristiti uobičajene parfeme?
A šta je sa našim ličnim prirodnim mirisom? Ako vas partner voli, on verovatno ne bi želeo da promenite svoj vaginalni miris… Ili… Sve može postati deo zanimljive igre…

Baš me zanima šta vi mislite o svemu ovome?

Bez sumnje „must have“ zdrave savremene žene je zdrava vaginalna flora čime se sprečava pojava lošeg mirisa vagine. Ukoliko patite od bakterijske vaginoze ili kandidijaze (tada postoji bakterijska ili gljivična neravnoteža) definitivno se može pojaviti i neprijatan miris. Dakle, ako želite da sačuvate erotičnost sopstvenog vaginalnog mirisa potrebno je da održavate zdravlje vagine. Na prvi pogled čini se da u današnje vreme to nije teško. Manje više u svakoj prodavnici naći ćete proizvode za intimnu higijenu. Ali, zapravo, tu i jeste opasnost jer mnogi od njih sadrže sapune koji utiču na Ph vagine, veštačke mirise i konzervanse koji mogu biti okidači alergijskih reakcija.

Naš predlog su prirodni gelovi koji podržavaju zdravu floru, uspostavljaju ravnotežnu floru i imaju kiselost koja odgovara zdravoj vagini (ActiGel i FloraPlus).  Tako je rizik od neprijatnog mirisa „tamo dole“ eliminisan.

Da vas još podsetim: ako su miris vagine i sekrecija pojačani i razlikuju se od uobičajenog – morate nešto da preduzmete. Pokušajte sa bioaktivnim gelovima. Ako su problemi uporni, ne odlažite odlazak kod ginekologa.

Još jedno pitanje za devojke: Da li biste koristili Vulva Original? Ja sam u isto vreme radoznala i odbojna prema kolektivnom mirisu poželjnih žena. Ali ipak sam radija da ostanem zdravo originalna!  Ako ste otvoreni da ga probate, dostupni su preko webshopova (cena je oko € 25 za tri flašice mirisa)… Evo njihovog sajta: http://www.vulva-original.com/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *