G tačka: taster za tajni prolaz do zemlje piva i fudbala

Muškarac i ženaKažu da su tri najjača bola koji čovek može da podnese porođajni bol, bol koji imaš kada te ukoči kičma i kamen u bubregu. Ja bih na tu listu dodao i bol koji sam osetio u glavi dok sam pokušao da smislim samu ideju o kojoj bih mogao da pišem. Ustvari, ja se porađam dok pišem ovo.

I pored najbolje volje, ne mogu ni da zamislim koliko je ustvari teško biti žena. Jer se previše malo bavimo ženama. Na žalost i čast izuzecima, ali žene su i dalje one koje su tu zbog nas. Čak i u seksualnom smislu. Previše smo sebični, da budem iskren odmah na početku.

Tako, posle nekoliko dana udaranja glavom o tastaturu i dva pasusa stigli smo i do teme. Kako zadovoljiti ženu?! Kako nekome ko je radio dva domaća zadatka dok je kuvao ručak i peglao košulju onom koji dođe kući i sedne da gleda fudbal sa rukom u gaćama vratiti veru u bolje sutra, ili možda bolje reći bolje noćas?! A zašto ne i sutra ujutru?!

Orgazmom. Bravo genije! Orgazmom, ali kojim?! Pa i to je lako, imaš klitoralni i vaginalni. Jeste, osim što nije.

Kopkajući po internetu, vrlo brzo se uveriš da svet ženskog orgazma samo što nema fascikle poređane abecednim redom, a onda sortirane po anatomskim regijama koje su odgovorne za orgazam.

Putokaz
Photo credit: Richard Drdul / Foter / CC BY-SA

Da vidimo… Prednji zid vagine… Dobro… Slovo g… Dobro… Aha! G tačka.

Većina muškaraca sa kojima sam razgovarao misli da je G tačka magični taster koji otvara tajni prolaz u dolinu blagostanja gde se pivo samo donosi, a fudbal gleda 3D naočarima. Većina žena sa druge strane, tačno zna o čemu govorim.

G tačka je ispupčenje na unutrašnjem zidu vagine koje je veličine zrna graška i čija je tajna (koliko ovo samo zvuči kao Telešop) u spletu nerava koji se nalaze u blizini, gotovo ispod same sluzokože vagine. Stimulacijom tih nerava postiže se orgazam.

Znate ono kad imate komšiju i komšinicu stan pored i kad pomislite, gospode Bože, on nju pokušava da ubije. Ne, on joj je pronašao G tačku.

Ta potraga može da potraje i najbolje bi bilo da je 1930 i neka godina, a da ste vi komunista. Jer potraga za G tačkom i jeste žrtvovanje zarad viših ciljeva. Za tako nešto muškarac mora da prestane da misli samo na sebe, bar na kratko. Zato što je G tačku nemoguće pronaći ukoliko partnerka nije dovoljno uzbuđena.

Čini dobro da bi ti se dobro vratilo. Ili, ako nisi fan motivišućih izreka, jednostavno, prestani da budeš sebičan. I počni da učiš o ženama. To možeš i uz pivo. I uz fudbal.

Jedno letnje veče, gajba piva skoro do kraja popijena, nas četvorica na terasi, gledamo Beograd koji se lenjo rasteže pred nama, slušamo brujanje grada u letnjoj noći, fudbalska sezona samo što je gotova, Svetsko prvenstvo još nije počelo i šta ćemo, pričamo o seksu. Normalno.

Ne znam kako, neko je pustio klip u kom maser ribu dovodi do vrhunca samo svojim prstima. Da je dozvoljeno da se tako nešto nađe na naslovnoj strani Blica, naslov bi izgledao otprilike ovako: On je izmanikirao nokte, a onda se desilo nešto neverovatno! (VIDEO)

Muškarac sa cvećem
Photo credit: a God's Child / Foter / CC BY-ND

Danas, kada sam se prihvatio pisanja ovog teksta i objasnio sebi da u ovakvim situacijama ne postoji mogućnost da skriješ svoju intimu u potpunosti, znam da je to bila G tačka.

Kuća stoji na ženi, a ne na zemlji, tako kaže moja baba. I to je zaista tako. Žena je oslonac porodice. U današnje vreme, pod stresom više nego ikada. Jer više ne postoji obrazac sedenja kod kuće i čekanja da muškarac donese platu. Srednji vek i bacanje divlje svinja na sto i zlatne sedamdesete i bacanje plate na sto je odavno prošlo.

Muškarac je tu smetalo. Čak i kada ode na pijacu i usisa kuću. Čak i kada odvede decu u zoološki samo da ona ima dva sata mira za sebe, koja će gle čuda, iskoristiti da opere prozore. Žena daje mnogo, a traži malo. Smetaj što manje. I da joj pažnju, poštovanje, dobar seks, a to će te dovesti do toga da se pored tebe oseća sigurnom.

U nekoliko razgovora o G tački i dobrom seksu sam zapamtio i nešto otprilike ovako: „Ako žena vara muškarca, to znači samo da nije srećna i zadovoljna“.

Zato evo vam savet. Uradite nešto da je iznenadite, ukradite cvet iz žardinjere na putu do stana, recite joj kako je multipraktik, ili ako ne voli šale o kućnim aparatima sa kablom jednostavno da joj se divite šta je sve uradila danas. Pohvalite je da izgleda divno čak iako ima masnu kosu, a onda uveče zaboravite na sebe, i potražite G tačku – skriveni taster za tajni prolaz do doline u kojoj se pivo donosi samo, a fudbal gleda 3D naočarama.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *