Kada je dobro imati intimne maramice pri ruci?

MG IntiFresh intimne maramiceSigurna sam da vam je poznato koliku ulogu igra pravilna higijena u održavanju zdravlja naše intimne regije. Međutim, često nam prilika ili okruženje ne dozvoljavaju da pružimo svom telu ono što mu je potrebno. Tada se najčešće zahvaljujemo mami ili starijoj sestri što nas je kao male naučila da ženska tašna može i treba da sadrži sve one sitnice koje život znače, pa i mnoga praktična rešenja naših problema. Jedno od takvih pomagala su intimne maramice, vrlo zgodan način da održavate higijenu čak i kada vam deluje da je to zaista nemoguće. Evo nekoliko situacija u kojima intimne maramice donose spas…

Putovanje

Bez obzira da li se odlučite na automobil, autobus, voz ili avion, da li ste avanturističkog duha i obilazite zemlju na motoru ili ste naklonjeni sportu pa preferirate bicikl, muka je ista – kako održavati higijenu i osećati se sveže tokom čitavog dana. Imajte u vidu i da vam se od dugog sedenja intimna regija ugreje i “upali”, pa je veoma sklona tegobama kao što su gljivične infekcije ili poremećaji vaginalne flore. Želite da negujete mladalački duh i odlučili ste se za kamp umesto hotela? Ne brinite, samo spakujte još jedno pakovanje intimnih maramica i bićete spremne za duge noći pored logorske vatre.

Sumnjivi toaleti

Često dok putujemo budemo prinuđene da koristimo toalete na benzinskim pumpama, u motelima, svratištima, hotelima sa pola zvezdice… I još češće takvi toaleti izgledaju kao da nisu videli sredstvo za čišćenje dovoljno dugo da se nakon što izađete osećate kao da vam je potrebna dezinfekcija celog tela. Vrlo je važno da se u takvim uslovima osigurate da nije došlo do prenosa bakterija inače rizikujete da dođe do infekcije. Intimne maramice su daleko efikasnije od običnog toalet papira, koji je uglavnom i sam izvor bakterija ako je već neko vreme stajao u tom istom kupatilu.

Letnje vrućine

Sunčani dani, 40+°C, gradske gužve. Znojenje intimne regije, ma koliko normalno bilo, izuzetno je neprijatno i čini da se osećamo nervozno i nesigurno. Maramice namenjene ovom predelu mogu umnogome pomoći da se čak i na visokim temperaturama osećate potpuno udobno i sveže, čitavog dana.

Menstruacija

Sigurna sam da ćete se složiti sa mnom da je menstruacija najneprijatniji osećaj tokom leta. Šta god da obučem, brinem da li se nazire trag uloška, osećam se neprijatno, nervozno, lepljivo… Naravno, sve to utiče i na moje raspoloženje i tih par dana najbolje je sklanjati mi se sa puta. Često male stvari mogu itekako popraviti dan, pogotovo dašak svežine i osećaj čistoće koje možemo da postignemo više puta tokom dana, kad god osetimo potrebu. Dakle, maramice u tašnu!

Posle seksa

Već smo pisali o tome koliko je seks dobar za vas. Redovni orgazmi smanjuju rizik od srčanih smetnji i  kancera dojke, stimulišu imuni sistem, smanjuju grčeve tokom menstruacije, smanjuju rizik od depresije i snižavaju hronični nivo stresa. Toliko razloga da se prepustite uživanju kad god ste za to raspoloženi, a samo jedan razlog protiv – higijenski. Ako ste avanturističke prirode, iskoristićete lepo vreme da sa svojim dragim isprobate najrazličitija mesta za konzumiranje vaše ljubavi – automobil, šumu, plažu… Međutim, šta posle toga? Tuš naravno nije dostupan. Sreća da smo već zaključile da intimne maramice zaslužuju mesto u našim tašnama, pa možete lako da se osvežite i osećate kao nove nakon nevaljalih avantura.

Za čišćenje vaših igračaka…

Pritom ne mislimo na Barbike. Intimne maramice su vrlo praktično, a pritom bezbedno rešenje za održavanje higijene vaših vibratora, kuglica ili drugih seksualnih pomagala, šta god da je vaš izbor. Jednostavno ih prebrišite pre i posle korišćenja i bićete sigurne da možete da se prepustite uživanju bez straha od bakterijske infekcije.

Da li vi koristite intimne maramice? U kojim prilikama su vama neophodne?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *