Letnji seks

Letnja ljubav
Photo credit: efradera / Foter / CC BY-ND

Zimi ponavljamo čuvenu rečenicu: „Jedva čekam leto!“, a kada ono dođe žalimo se na visoke temperature, žegu i težak vazduh. I počne sve da nam smeta. Pogotovo nama ženama. Naravno, volimo da se ulepšavamo i da za svog muškarca dobro izgledamo. Uska odeća, frizure, parfemi i visoke potpetice nas jednostavno čine seksi i samouverenijim. Ali tropske vrućine nisu milosrdne prema nama. Leti nam se šminka topi, odeća lepi uz telo i postajemo veoma nervozne. I onda nam nije ni do čega, a pogotovo ne do seksa. A zbog čega, odnosno koga se trudimo? Muškarci „devojke u letnjim haljinama vole“. Prirodne i preplanule. I ono što je dobro, bez previše šminke i odeće jer „less is more!“. Ura!

Leto je vreme kada treba da budemo prirodne, otpustimo kočnice i dozvolimo sebi da dohvatimo sve zvezde na nebu. Leto je period godine kada je seks sa partnerom bolji od onakvog kakvim ga znamo. I sve oko nas je drugačije. Čak su i prirodni afrodizijaci prisutniji nego u bilo koje doba godine.

Da li ste znale da je znojenje jači afrodizijak od bilo kog drugog? Naime, znojenjem se luče feromoni koji pozitivno utiču na seksualnu želju. Sem znojenja i sunčanje je prirodni afrodizijak koje nam leto garantuje. Sunčanjem se aktivira proizvodnja vitamina D koji utiče na povećanje seksualne želje. Muškarcima je posle izlaganja suncu viši nivo testosterona koji povećava libido i potenciju. Prošetajte Adom Ciganlijom i znaćete o čemu govorim. Preplanula i zategnuta tela, ispijanje koktela pored vode… Pa ko još na to ostaje imun?! Leti sve „poludi“. Možda na to utiču vrele neprospavane noći i sjaj mesečine, ali svakako smo slobodniji i imamo više energije za isprobavanje različitih stvari u seksu.

Anketa sprovedena na jednom internet sajtu je otkrila da 69% muškaraca i 72% žena smatra da je letnji seks posebno uzbudljiv. Predlažem nekoliko zanimljivih ideja i opcija za rashlađivanje. Igrajte se sa partnerom sa kockicama leda i otkrite njihovo magično dejstvo. Dok ste na moru, potražite hladovinu ispod neke palme na napuštenoj plaži i sakriveni od tuđih pogleda doživite pravu letnju avanturu. A ako ste pak zarobljeni u gradu, spas od vrelog asfalta potražite pod tušem. Pozovite svog dragog da vam se pridruži i dan će vam već biti mnogo bolji.

Teško je odoleti seksu u vodi, pogotovo u bazenu i moru, ali budite pažljivi. Postoje negativne strane koje vam mogu ostaviti posledice. Mnogima je „zabranjeno voće najslađe“. A kad smo već kod toga, zasladite svoj seksualni život pravim letnjim voćem. Jagode sa šlagom u krevetu? Sladoled i toping od čokolade? Mmm… Reči su nepotrebne.

Verovatno nakon ovih predloga jedva čekate visoke temperature. Ali moram da vas razočaram. Sigurno već i same znate kako toplota utiče na razne vaginalne tegobe. Pre upuštanja u letnju avanturu, savetujem vas da svoje intimno zdravlje zaštitite od pojave različitih infekcija u cilju potpunog uživanja u ovom godišnjem dobu.

Kada jednom dozvolite sebi da vas obuzmu letnje seksi vibracije, prepustite im se. Neće vam više smetati ni dosadni komarci ni zujanje ventilatora. Naprotiv, inspirisaće vas i postaće vaša muzika za uši.

A šta kada leto prođe?

Ostaće vam uspomena na najbolji seks. Ali tome nije kraj. Kada se temperature spuste i nastupe hladniji dani pojačajte grejanje, napravite letnju atmosferu, pustite letnje hitove i uživajte sa svojim partnerom kao da ste na pustoj plaži. I dok kažete, seks, pardon keks, leto će doći i osetićemo ponovo njegove čari.

procitajte-vise

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *