Ovog proleća vam darujemo IntiFresh maramice gratis!

Promocija MGDrage naše dame,

U susret proleću pripremili smo za vas jedno lepo iznenađenje. Ukoliko u vašoj obližnjoj apoteci kupite Multi-Gyn FemiWash ili Multi-Mam Lanolin, uz svoj omiljeni proizvod dobićete i Multi-Gyn IntiFresh maramice – gratis!

Multi-Gyn IntiFresh su maramice za intimnu higijenu. Blagim efektom čišćenja, Multi-Gyn IntiFresh uklanja mirise i ostavlja osećaj svežine. Ove intimne maramice su dermatološki ispitane, prirodne, bezbedne i efektivne. Ne samo to, ovo su jedine maramice koje su 100% biorazgradive u roku od nekoliko sati.

IntiFresh maramice su impregnirane blagim losionom, idealnim i za najosetljiviju kožu, koji im omogućava da uklanjaju neprijatne mirise i pritom ne narušavaju optimalnu pH vrednost intimne regije. Idealne su za nošenje u tašni, kako bi bile na raspolaganju nakon vežbanja, na poslu, na putu, posle plivanja, itd.

Kada je higijena intimne regije u pitanju, jedno je sigurno – bolja je nikakva nego pogrešna higijena. Zato je vrlo važno odabrati proizvod koji neće narušiti delikatnu barijeru intimnog područja. Multi-Gyn FemiWash je vrlo blago, ali izuzetno efikasno sredstvo za održavanje higijene vaginalnog područja koje ne narušava prirodni odbrambeni sistem vagine. On ne sadrži iritirajuće materije poput konzervansa i parfema, a sastav FemiWash-a omogućava podsticanje rasta laktobacila i poboljšanje vaginalne flore.

Promocija MMMulti-Mam Lanolin predstavlja ultra-prečišćen lanolin medicinskog nivoa. Lanolin predstavlja nešto najbliže prirodnoj masnoći naše kože i pruža optimalnu zaštitu kože bradavica. Ne ostavlja nikakav ukus ni miris i apsolutno je bezbedan po bebu ukoliko ga proguta. Upravo zbog ovoga nije ga potrebno uklanjati pre podoja, pa tako nudi direktnu zaštitu i za vreme samog dojenja.

Drage dame, ne propustite priliku da uz svoje omiljene proizvode dobijete Multi-Gyn IntiFresh maramice – potpuno besplatno!

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *