Seks + hrana

Jagode sa čokoladom
Photo credit: David W Howard via Foter.com / CC BY

Vreme je za tabu teme. O ovome se ne priča često, a svi pretpostavljamo na šta se još pomisli kada čujemo „jagode sa šlagom“. Sem na Vimbldon. Da, mislim na jagode sa šlagom kao uvertira za strava seks. Mislim, dakle postojim.

Zaintrigirala vas je ova tema? Želite da saznate koji, krajnje jednostavan dodatak seksu će vas bukvalno izuti iz cipela? Ako je vaš odgovor “da” na bilo koje od navedenih pitanja, obratite pažnju na sledeće… Čak i ako mislite da je mnogim hranljivim namirnicama mesto na kuhinjskom stolu, grdno se varate. Pijačne tezge su prepune voća i povrća koje može da se pretvori u seksualne igračke.

Pre nego što otrčite u kuhinju, pripremite se dobro za svoju avanturu. Razmislite o buđenju svih pet čula. Šta se dopada vama i vašem partneru? Razgovarajte o tome, proširite maštu i podelite šta želite da uradite u toku seksa i koju gastronomski suplement želite da uvedete. Dakle, pogledajmo listu najpopularnijih namirnica koje se koriste isključivo radi zabave.

Jagode

Prelivene čokoladom,  u kombinaciji sa šampanjcem, sa šlagom ili bez ičega – one su voće koje je svaki drugi stanovnik u toku seksa barem jednom probao. Sam čin jedenja jagoda (moraćete priznati) izaziva erotske misli. Zamislite onda kako su tek efektne u toku predigre. Ukusne su za grickanje i u većini filmskih požudnih scena jagode igraju glavnu ulogu.

Banane

Isključivo su se našle na ovom spisku zbog sličnosti sa oblikom penisa. Sve je ovim rečeno.

Grožđe

Iako se ređe koristi, ovo voće je idealno za ludi letnji ples. Pardon, seks. Zamislite kako ohlađene grožđice razbuđuju maštu. Eh te vrele letnje noći… (p.s. Ka’ će leto?)

Kokos

Sigurno se pitate „Kako zaboga koristiti kokos u predigri?“. Odmah da vam objasnim – kokosovo ulje je u istoriji imalo ulogu lubrikanta. Nisu ni naši preci naivni. Iako do sada ne postoje istraživanja o njegovom značaju za bolji seks, mnoge žene alergične na lubrikante upravo njega koriste kao alternativu. „Pre upotrebe detaljno pročitati uputstvo! O indikacijama,merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom!“ 🙂

Ovoj listi bih dodala i namirnice za koje je suvišno objašnjavati zašto podižu naše uzbuđenje. Evo savršene trojke: šlag, topljena čokolada i med. A ako planirate da upotrebite na pravi naćin gaćice od bombona (ima ih u svim seks šopovima), budite vrlo obazrivi! Može da se svašta zagubi…

Bezbednost je najbitnija (pored zadovoljstva). Da biste sebi i parteru osigurali nezaboravno iskustvo, obratite pažnju na sigurnost. Postavlja se pitanje: Da li je opasno korišćenje hrane kod intimnih delova u toku seksa? Iskreno, najbolje je da „tamo“ ništa ne stavljate. Vaginalne bakterije (koje svi nažalost imamo pazili mi ili ne)  ne da vole, već obožavaju da se hrane šećerom. Namirnice koje sadrže visok sadržaj šećera su upravo – čokolada, šlag, slatka pavlaka, med, voće. Bolje rečeno – sve sa spiska prirodnih seks igračaka. Ako se desi da vam nakon seksa nešto ostane ili ne možete da ispirete brzo (kao npr. med), bakterije će se baciti na svoj posao. Počeće da jedu i da se množe i to dovodi do infekcije. Pored toga, šećer smanjuje pH vrednost vagine. A ono što nikako, ali nikako ne smete da koristite je masna hrana! Fuj, bljak.

Hrana koju koristite u krevetu će ostaviti fleke. Čišćenje nakon igre vam ne gine, ali vredeće avanture! Ako zaista želite da vam hrana razigra maštu, koristite je samo u toku predigre.

Da sumiramo – razgovarajte sa partnerom, budite iskreni, kažite šta vam se sviđa. Napravite spisak želja i podelite ih jedno s drugim. Sigurno će vam se od 5 barem jedna želja poklopiti. Ispunite je! Napravite atmosferu. Neka vam duže traje predigra. Da se razumemo, zato se i uvodi hrana u toku seks, da bi probudila sva čula i razdražila vas. Hranite jedno drugo voćkama prelivenim sa čokoladom i zatim se bacite na posao.

I nikako ne zaboravite: kada u toku predigre krenete južno, pripazite! Nikako nemojte stavljati hranu unutar vagine, jer ne želite da se nešto tamo izubi i dođe do iritacije. Kada atmosfera krene da se zagreva, držite se onog staromodnog načina. Najbolji je!

Pozdrav do sledeće tabu teme! 🙂

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *